TYNAARLO – ‘’Op 2 februari hadden we onze jaarlijkse quizavond, die werd georganiseerd

door de commissieleden, bestaande uit Grietje Tolner, Luchien Scheper, Maria La Grouw en Geesje Kamps. Er kwamen 59 dames op af, die wel zin hadden in een avondje “quizzen”. Onze voorzitter opende de bijeenkomst en er waren een paar mededelingen.

Jantje Roelfzema vermeldde, dat er weer een agrarische dag in de Molenhoeve te Echten is. Deze wordt gehouden op 27 februari met als thema “Veiligheid in en om de Boerderij”.

Opgave vóór 20 februari bij Jantje Roelfzema. Trijntje Warners heeft nog een boek, getiteld “Bewogen Jaren” onder ons verloot. Marja Geerligs roept vrijwilligers op voor “Nederland Doet” op 17 maart. De jaarlijkse braderie staat gepland op 13 mei. Daarna gingen we met z’n allen aan de slag. Het werd een gezellige avond, vragen en foto´s resulteerden in verrassende antwoorden. Er was voor elk wat wils en leuke prijsjes waren er mee te winnen. Na de uitreiking bedankte onze voorzitter de dames van de quizcommissie voor hun inzet. Alvast een voorproefje van de reiscommissie. Op dinsdag 17 april staat er weer een dagreis op de agenda, met als doel Hindeloopen, boottocht, tourtocht en aansluitend een diner. Nadere gegevens volgen. Op 9 februari is er wandelen in Oosterhesselen. Tot slot allen tot ziens op de jaarvergadering in ´t Achterhoes op 21 februari met gast Mies van Hout uit Tynaarlo.