VRIES – Dinsdag 19 maart vertrokken Marijke Gordijn, Jelmer en Jan Emmens naar Eelde om te spelen tegen Actief 4. Jan kon geen puntje pakken, hij verloor nipt een zeer spannende 5-setter. Marijke won één wedstrijd, Jelmer haalde drie punten binnen. De dubbel werd gewonnen door Jelmer en Marijke. Eindstand 5-5.
Vrijdag 22 maart kwam het team van WTTC 2 uit Winschoten bij Senioren 1 op bezoek. Op voorhand een zeer spannende strijd want het ging tussen de nummer één en twee in de poule. Wouter Emmens won twee wedstrijden, de derde werd in de 5e set verloren. Peter van Rein verloor één wedstrijd en wist één wedstrijd te winnen, de derde kon hij niet te spelen door een blessure van de tegenstander. Jonathan Myers lukt het om een 5-setter te winnen en besliste uiteindelijk al zijn wedstrijden in zijn voordeel. De dubbel werd gewonnen door Wouter en Jonathan. Eindstand 8-2. Super gespeeld en daardoor nu op een ruime voorsprong in de poule!
Zaterdag 23 maart speelde Vries 1 thuis tegen Emmen 4. Gijs van den Bergh en Thomas Rass wonnen elk drie wedstrijden, Niels Boer won er één. De dubbel werd verloren door Thomas en Niels. Eindstand 7-3. Gefeliciteerd met deze overwinning.
Vries 2 speelde tegen koploper TIOS 1 uit Balinge. Gijs de Vries kon geen wedstrijd in zijn voordeel beslissen, hij verloor er twee in de 5e set. Jard Schemmekes won één wedstrijd. Jelmer Haarman won er twee. De dubbel werd verloren door Gijs en Jard. Eindstand 3-7.

Programma:

Vrijdag 29 maart: Goede vrijdag, er is geen training.
Donderdag 4 april: DTTC ’78 5 (Appingedam) – Senioren 2 (Michiel, Jelmer, Marijke), aanvang 20.00 uur.
Vrijdag 5 april: Senioren 1 (Wouter, Jonathan, Peter) – TALO 1 (Loppersum), aanvang 20.00 uur. Publiek welkom.
Zaterdag 6 april: Vries 1 (Niels, Wouter H., Gijs v.d. B) – TIG 1 (Drouwenerveen).
Zaterdag 6 april: Vries 2 (Wouter L., Gijs de V, Jelmer) – TIG 3 (Drouwenerveen), zaaldienst Lasonder en Haarman.
Beide wedstrijden beginnen om 13.30 uur, zaaldienst en spelers aanwezig zijn om 12.45 uur.