DONDEREN – Bezoekers van het tweedaagse festival Donderslag krijgen grote hits te horen van de Metallica, Status Quo en Woodstock tributebands. Met andere woorden, Donderen en omgeving staat een waar spektakel te wachten wat zijn weerga niet kent!

“Natuurlijk zijn we erg trots dat we al dertien jaar met groot succes Donderslag organiseren”, vertelt voorzitter Herman Geerts. “Elk jaar zet een klein leger van vrijwilligers zich met hart en ziel in om van Donderslag een succes te maken. Begonnen met een zelfgebouwd podium van planken en zeildoek is Donderslag uitgegroeid tot een professioneel festival. We maken gebruik van licht en geluid waar menig festival jaloers op is! De sfeer van gezelligheid en gemoedelijkheid is onveranderd gebleven en een groot aantal bezoekers verheugen zich weer op een weekendje Donderslag. Het overdekte terrein aan de Bunnerweg in Donderen is dan ook een jaarlijkse pleisterplaats geworden voor muziekliefhebbers uit het hele Noorden.”

Vrijdag 13 september staat in het teken van Flower Power, de Woodstock-revival met de Woodstock Tribute Band. Zaterdag 14 september kunnen de liefhebbers van Donderrock Revival genieten van de grote hits van Status Quo en Metallica, die door de tributebands Piledriver en Present Danger ten gehore worden gebracht. Op www.donderslaglive.nl is informatie te vinden over de kaartverkoop.