VRIES – Zaterdag 31 augustus vertrokken Alfons Brink, Wouter Emmens, Niels Boer, Thomas Rass en Wouter Haarman naar Dedemsvaart om mee te doen aan de Open Kampioenschappen van Avereest.
Bij de jeugd enkelspel werd Wouter H. 4e in de poule en 3e in de troostronde met miniem verschil, Thomas werd 3e in de poule en 2e in de troostronde, na het tellen van sets, en Niels 3e in de poule en ook 3e in de troostronde. Niemand ging door naar de finales. Bij de dubbel heeft Wouter H met Sander van Dijk uit Gorssel één wedstrijd gewonnen, Thomas en Niels werden 2e in de poule, maar gingen niet door naar de vervolgronden.

Bij de senioren enkel werden Wouter E. en Alfons beiden eerste in de poule en gingen door naar de hoofdronde. In de vervolgpoule werd Alfons 3e en ging niet door. Wouter werd wederom 1e in de poule, hij werd echter in de kwartfinale uitgeschakeld met 3-1.

Bij de dubbel speelde Alfons samen met Sander Uythof van TTV Dedemsvaart en zij werden 2e in de poule en gingen niet door naar de vervolgronden. Wouter Emmens speelde samen met Martijn Vochteloo van TTV Appelscha. Zij wonnen alle wedstrijden en werden 1e in hun poule. Door ook de halve finale en de finale te winnen werden ze 1e in klasse B senioren. Van harte gefeliciteerd!

Programma:

training jeugd op 6 september om 18:45u.

Vrijdag 13 september: Senioren 1 – Actief 1 (Eelde), aanvang 20.00 uur.
Vrijdag 13 september: Senioren 2 – Argus 6 (Harkstede), aanvang 20.00 uur
Vrijdag 13 september: Senioren 3 – Actief 3 (Eelde), aanvang 20.00 uur
Zaterdag 14 september: Argus 3 (Harkstede) – Vries 1, aanvang 14.00 uur
Zaterdag 14 september: De Treffers ’70 6 (Klazienaveen) – Vries 2, aanvang 12.00 uur