VRIES – Op vrijdag 12 april organiseert de KNVB in samenwerking met de zaalvoetbalvereniging REUZ uit Vries de zaalvoetbal bekerfinales in Sporthal de Kamp eveneens in Vries. Op deze avond worden er drie finales gespeeld uit drie verschillende categorieën.

Om 19:15 uur is de aftrap van de mannen B-categorie finale. Deze zal gaan tussen de winnaar van het duel tussen De Heraclieden 1 (Uithuizermeeden) en UDIROS 2 (Nieuwehorne) en de winnaar van Genemuiden 6 en Oosterhoek 3 (Delfzijl). Deze duels worden gespeeld op 3 en 5 april.

Vervolgens is de aftrap van de vrouwenfinale om 20:30 uur. Tussen wie deze finale gaat is op dit moment nog onduidelijk. Dat vrouwen zitten nog in de kwartfinale. Daarin zijn de dames van Exstudiantes (Groningen) en HZVV (Hoogeveen) al zeker van de halve finale. De overige halve finalisten komen uit het duel Tolbert versus Drachtster Boys 2 en die tussen Futsal Dragten en ONS Boso Sneek 2. Deze wedstrijden zullen op 5 april worden gespeeld.

En tot slot is om 21:45 uur de finale van de mannen A-categorie. Voor het organiserend REUZ een speciale finale want hierin speelt het vlaggenschip van REUZ, onder leiding van trainer/coach Mike Baalmans, tegen Drs. Vijfje. Beide ploegen komen in competitieverband uit in de Topklasse F. REUZ staat daarin momenteel vierde en strijd volop mee voor een nacompetitie plaats. Drs. Vijfje, een studenten zaalvoetbalvereniging uit Groningen, is koploper en lijkt de titel ook daadwerkelijk te pakken.

Na afloop van de finales is er in de kantine tevens nog een spetterend optreden van Eltjo. Tijdens de finales is er medewerking van DJ Franky Piscina. Hij zal er mede voor zorgen dat het een onvergetelijk zaalvoetbalavond gaat worden. De zaal is open om 18:00 uur en de entree is gratis. Meer informatie over de finales is te vinden op de website van REUZ (www.zvvreuz.nl).