ZEIJEN – Nadat het twee jaar niet door was gegaan was de Zeijer Fietstocht op zondag 28 augustus weer een ouderwets succes met een opbrengst van 2479 euro voor KWF Kankerbestrijding.

Rond 9:30 uur kwamen de eerste fietsers al opdagen om te starten. Tussen 10:00 en 11:00 uur kwamen ook de rest van de fietsers zich aanmelden. Er hebben zo’n 200 deelnemers meegefietst die, volgens de enthousiaste reacties, allemaal weer een leuke dag hebben gehad. De routes waren weer mooi en verrassend. De EHBO-ers stonden paraat bij stempelpost bij Het Witte Huis in Zeegse, maar hebben gelukkig niet uit hoeven rukken. Twee pleisters zijn er geplakt, maar daar bleef het ook bij. Onderweg bij de Brink in Tynaarlo was er een gezellig plekje ingericht met Sylvia’s cupcakes.

Bij terugkomst bij Café Hingstman werden de fietsers onthaald met een goodiebag met allerlei lekkers van diverse boeren van Boermarke Zeijen. Het was nog lang gezellig, mede dankzij het fijne weer en live muziek van Mark Doldersum. Al met al was het weer een zeer geslaagde dag. ‘De opbrengst is zeker weer een mooi bedrag wat we aan KWF over kunnen maken. Daarvoor wil de organisatie alle deelnemers bedanken, maar ook alle sponsoren en iedereen die even langskwam om te doneren of op een andere manier heeft geholpen om dit succes te behalen. We hopen er volgend jaar weer minstens net zo’n succes van te kunnen maken!’