Mazzelmoeders in de prijzen

|
| Foto: |
algemeen de krant van tynaarlo
EELDE/PATERSWOLDE - Zondag 13 mei heeft ondernemersvereniging EPZakelijk 120 personen verwelkomd bij Restaurant De Twee Provinciën. De winnaars van de derde prijs van de Moederactie genoten van een luxe Moederdagontbijt.
Na een persoonlijk ontvangst door het bestuur van EPZakelijk nam het personeel van De Twee Provinciën het stokje over. De gasten genoten zichtbaar van het heerlijke uitgebreide Moederdagontbijt en spraken diverse malen hun complimenten uit naar het aanwezige personeel.
Ook dit jaar zijn de hoofdprijzen tijdens het Moederdagontbijt getrokken. Voormalig voorzitter Neeltje Bekkering trok de kaart van Janny Mulder, waarmee de inwoonster van Eelde de hoofdprijs van de Moederdagactie won. Zij mag op reis naar Kopenhagen of München met de cheque aangeboden door EPZakelijk, Groningen Airport Eelde en Reisburo Airport Eelde. Afgelopen donderdag nam de prijswinnares de cheque officieel in ontvangt in de vertrekhal van het vliegveld in Eelde.
Ook de tweede prijswinnaars waren blij verrast toen ze hun naam hoorden. Mevrouw Nannie Boer won de boodschappencheque van de Jumbo, terwijl mevrouw Luinge Palthe de aangeboden cheque van de Albert Heijn in Paterswolde in ontvangst nam.  De volledige trekkingsuitslag, inclusief de winnaars van de waardebonnen, staat gepubliceerd op www.epzakelijk.nl.
|

UIT DE KRANT

Lees ook