Extra inruilwaarde goud bij van Ark Juwelier Eelde-Paterswolde

Afbeelding
algemeen de krant van tynaarlo

EELDE/PATERSWOLDE – Van 2 t/m 13 juli kunnen klanten bij van Ark Juwelier in Eelde-Paterswolde profiteren van extra inruilwaarde op goud. Bij inleveren van oud goud ontvangen klanten extra hogen prijzen. Zo krijgt men €25,- per gram voor het inleveren van 14 karaatsgoud, €32,- per gram voor 18 karaatsgoud en €42,- per gram voor 24 karaatsgoud.

“Mensen hebben thuis vaak oud goud in de kast liggen, waar men eigenlijk niet naar omkijkt”, legt eigenaar Glenn Poelman uit. “Het is meestal een goudstuk dat geërfd is van een dierbare, maar een sieraad dat men zelf eigenlijk niet draagt. Wat is er dan mooier om dit goudstuk in te ruilen voor een sieraad waar je zelf wat aan hebt en tevens kunt koppelen aan de dierbare van wie het is?” Door het inleveren van goud bij van Ark Juwelier in Eelde-Paterswolde krijgen klanten in de periode van 2 t/m 13 juli maar liefst tot wel €8,- per gram extra dan normaal. Met het bedrag van het ingeleverde geld kunnen klanten artikelen in de juwelierszaak kopen. “Het bedrag hoeft overigens niet in één keer op”, gaat Poelman verder. “Klanten mogen het bedrag op een bon laten zetten, waardoor het op een later moment besteed kan worden”. Klanten die liever cashgeld voor het goud willen hebben, kunnen in de winkel vragen naar de mogelijkheden.

Van Ark Juwelier in Eelde-Paterswolde heeft een breed assortiment aan sieraden. “We hebben onder andere kettingen, ringen, armbanden en horloges van verschillende merken”, vertelt Poelman. “Daarnaast kan men bij ons ook terecht voor het laten maken van (persoonlijke) sieraden en het laten doen van reparaties. We staan bekend om onze persoonlijke service, waarbij we vooral denken vanuit de positie van de klant. Voor ons is het belangrijkste dat de klant tevreden de deur uitloopt.”

UIT DE KRANT

Lees ook