Laatste plaatsingswedstrijd voor Vako trampoline springen

Afbeelding
Sport

ZUIDLAREN - Afgelopen zaterdag kwamen er 13 springers van Vako in actie tijdens de 3de plaatsingswedstrijd te Zuidlaren. Er werden mooie oefeningen gesprongen. Helaas werden er ook wat fouten gemaakt, wat een finale plaats heeft gekost.

Individueel heeft Jorine Vos (jeugd 2) een bronzen medaille weten te behalen. Synchroon hebben Zara Sloot-Elin Hobma en Phylina Arends-Roza Sloot zich weten te plaatsen voor de finale in de categorie jeugd 1. Anne-Rixt Hobma en Noa Postma hebben zich weten te plaatsen voor de finale in de 2de divisie junior. Miranda Vos en Lilly Timmer hebben zich geplaatst in de categorie junior/senior Dames. In de finale hebben Anne-Rixt en Noa Postma een zilveren medaille behaald. Zara en Elin hebben in de finale een eerste plek gehaald. En Phylina en Roza hebben in de finale de derde plaats bemachtigd. Knap gedaan, dames!

Na de pauze waren de laatste 2 blokken in actie. In de categorie jeugd 1 meisjes zijn Noa Homan, Phylina Arends en Zara Sloot door naar de finale. Dan in de categorie senior dames zijn Lilly en Miranda doorgestroomd naar de finale. In de finale heeft Zara Sloot en Miranda Vos een gouden medaille weten te halen.

Het was een spannende dag, aankomende week wordt de uitslag voor het NK bekend gemaakt.

UIT DE KRANT