‘Ik ben geboren en getogen in Assen en daar woon ik nog steeds. Ik ben nog maar kort voorzitter van Surf. We hebben overigens een co-voorzitterschap bij Surf. Ik ben als voorzitter van de club met name bezig met het interne gebeuren binnen de club en Emile Dres, de andere voorzitter, richt zich meer op de zaken buiten de club. Hij is tevens penningmeester en ik ben ook voorzitter van de technische commissie en de jeugdcommissie. Ondanks dat ik nog maar kort voorzitter ben (nu zo’n half jaar) ben ik als trainer al ruim 25 jaar aan Surf verbonden en ken de vereniging dan ook zeer goed. Op dit moment train ik Heren 1, Dames 1 en de C-jongens en C-meiden. Voor mij is het vooral het heel direct invloed hebben op het beleid van de club belangrijk. Vooral om het voor iedereen binnen Surf de moeite waarde te maken lid te zijn van deze prachtige club. Als trainer deed ik dat al heel lang, maar als voorzitter kun je vaak ook net nog iets meer betekenen. Ik ben een voorzitter die dicht op de praktijk zit en ik probeer ook zo dicht mogelijk bij de leden te ‘besturen’. Ik vind het belangrijk te weten wat onze leden van de club vinden. Het voordeel van een kleine club is dat ik bijna iedereen wel ken en van een groot deel van de jeugdleden ook de ouders, toch een heel belangrijke factor. We hebben een lastige periode gehad in coronatijd en proberen de club nu weer op te bouwen. We zijn bezig met een nieuw beleidsplan voor de komende drie seizoenen en hebben daarbij hulp van Anne Prins van Sport Drenthe. Het is mooi om van zijn enorme ervaring te kunnen profiteren. Ergens in het komende half jaar zal er een grote activiteit plaats vinden, maar ik kan nog niet verklappen wat. Een aantal dames van ons Dames 1 team is daar druk mee bezig. Verder willen we nadrukkelijker dan voorheen aanwezig zijn in Vries op allerlei grote activiteiten. Financieel staan we er prima voor, maar het aantal leden mag wat mij betreft nog groeien. In eerste instantie bij de jongste jeugd (6 -11 jaar). In januari doen we weer mee aan Sportpret. Verder zijn de heren recreanten maar ook Heren 1 (Nevobo 1e klasse) dringend op zoek naar versterking. Dus mannen van Vries en omstreken: van harte welkom bij Surf!’