VRIES – Zondag 8 mei was het een memorabel moment in sporthal De Kamp. De heren van VAKO Handbal speelden hun allerlaatste wedstrijd.

Door de krimp van het herenhandbal in de afgelopen jaren is het moeilijk om zonder samenwerking een herenteam op de been te houden. De samenwerking met de handbalvereniging uit Annen was in de afgelopen jaren meer dan welkom. Maar aan al het goede komt soms een einde en zo ook aan het herenteam van VAKO. Een aantal van de heren blijft wel handballen en zal vanaf komend seizoen volledig overstappen naar HVA. Hendrik Klaassens stopt er helemaal mee. Dit na zijn lidmaatschap van 40 jaar bij VAKO vol te hebben gemaakt. Een bijzonder moment!

Het was een leuke afsluiter van het seizoen met elkaar. De B-jeugd speelde thuis een uitstekende pot en wist de punten in huis te houden. Daarna traden de dames aan die een monsterscore neerzetten van 43-16 tegen SVBO uit Emmen. Met deze score staan ze nog steeds 13 doelpunten onder Actief Klazienaveen en zullen ze dit verschil komende zondag goed moeten maken om ook daadwerkelijk kampioen te worden. Ze spelen om 14.30 uur tegen de CirkelTijgers in Groningen. Ook kwam de F-jeugd nog in actie tegen elkaar om aan het publiek te kunnen laten zien wat ze in het afgelopen seizoen allemaal hebben geleerd.