Trainer Lesmond Prinsen stopt per direct bij FC Zuidlaren

Afbeelding
Foto:
Sport

ZUIDLAREN - De beslissing was al genomen om aan het einde van het seizoen met elkaar te breken, maar trainer Lesmond Prinsen en FC Zuidlaren zijn afgelopen week tot de conclusie gekomen dat de samenwerking per direct gestaakt wordt.

“Ja vorige week donderdag de laatste training gehad en daar aangegeven dat ik het de komende twee maanden niet meer kan combineren met mijn werk. Ik zit teveel in het westen, teveel rijden wordt het dan en ik wil geen trainingen meer missen. Niet naar de club toe en niet naar de jongens toe kan ik dat maken. Het is wat het is, maar mijn bedrijf is toch voor mij even belangrijker. Daarom deze keuze moeten maken.”

FC Zuidlaren maakt dus het seizoen af zonder Prinsen. “Ja jammer maar helaas”, aldus FC Zuidlaren voorzitter Remco Spanhoff. “Het was natuurlijk ook al de reden dat we niet verlengden en dat Lesmond stopt met het trainersvak. Hoe nu verder? We lossen het intern op tot het einde van het seizoen.”

Michel Kral nam de honneurs waar op de bank in de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Onstwedder Boys (2-2). Het volgende seizoen wordt Kenny Koning (momenteel Valthermond) trainer bij FC Zuidlaren.

UIT DE KRANT