|
| Foto: |
facebook

GEESTEREN - Sporthal de Ransuil in Geesteren, voor de meiden van VAKO geen onbekend terrein op de zaterdagavond. Ditmaal reisden ze af om het op te nemen tegen Stevo DS1, de koploper van de hoofdklasse.

Dit beloofde een zware wedstrijd te worden en de dames gingen erin zonder iets te verliezen en elk punt zou mooi meegenomen zijn. Een snelle start van Stevo leidde al snel tot een achterstand van 3-1. Dit hield de meiden niet tegen om terug te knokken, ze kwamen halverwege de eerste helft gelijk op 10-10. Dat Mieke Korpel het liefst op zaterdagavond speelt is inmiddels algemeen bekend en ook dit keer droeg ze weer bij aan de vele doelpunten.

Dit resulteerde in een ruststand van 17-15. Nog niks aan de hand voor de VAKO dames. Absoluut nog niet gewonnen, maar ook zeker niet verloren. De tweede helft zou het niet makkelijk worden want Stevo was gretig op de bal en vaak ook net iets zuiniger dan VAKO. Helaas lieten de dames het aan het eind van de tweede helft een beetje lopen. Eindstand: 34-28. Komend weekend spelen de dames weer in eigen huis. Om 13:25 uur tegen SDOL DS1.