Vrouwen en tassen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Een vrouw heeft nooit tassen genoeg. Je valt voor de verleiding van het model, de kleur of het materiaal. Het is niet alleen een accessoire maar de plek waar je al jouw essentiële benodigdheden in kan opbergen. Als je moeder bent van een baby weet je hoeveel spulletjes je mee moet nemen als je de deur uit gaat. Zeker als dit een hele dag is. Dan is het toch een must om een lekkere ruime tas bij je te hebben?

Stijlvolle luiertas

Als moeder stel je andere eisen aan je tassen. Dat begint al als de baby geboren is. Plotseling heb je niet langer genoeg aan je kleine handtasje en ga je op zoek naar een grote luiertas om alle babyspulletjes in op te bergen. Maar gelukkig weet de vrouw van nu wel hoe je “praktisch” kan combineren met “stijl”. Je wil de tas ook voor andere dingen kunnen gebruiken immers. 

Het is zonde om een tas voor een bepaald doel te kopen. Moeders willen er ook stijlvol bij lopen, zelfs met een luiertas. Een boodschappentas zoals een shopper is ook handig en lekker groot. Je kan ze in diverse kleuren en materialen kopen. Zo heb je toch een heel stijlvolle tas om de babyspullen en jouw eigen spulletjes in te vervoeren.

Waar moet een tas voor moeders aan voldoen?

Het is fijn voor een moeder om een tas te hebben met een perfect formaat. Natuurlijk is het niet zo dat je altijd met een formaat luiertas moet gaan lopen want erg comfortabel is dat niet voor alle gelegenheden. Is je kindje wat groter is het wel fijn om een tas te hebben waar je bijvoorbeeld een schoon shirtje of onderbroekje in kan doen. Je weet het immers nooit bij kinderen. 

Je kan een shopper of een grote handtas hier makkelijk voor gebruiken. Een georganiseerde tas is wat een moeder nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat een tas vakjes heeft. Aparte vakken voor de items van de kinderen, je telefoon en je pasjes. Ook is het belangrijk dat een tas makkelijk schoon te houden is. 

Cowboysbag

Een Cowboysbag is ook een lekkere grote tas die moeders vast wel kunnen gebruiken. Je ziet deze tas al enkele seizoenen in de meest uiteenlopende stijlen. Deze tas is prima te gebruiken als luiertas en heeft ook lekker veel vakjes waar je ook je eigen spulletjes in op kan bergen, zodat je je niet wezenloos hoeft te zoeken naar je telefoon of je portemonnee. 

Crossbody

Een crossbody tas is een kleinere tas dan een shopper, maar zeker groot genoeg als je kinderen weer wat groter zijn, en je maar een paar kleine dingen mee hoeft te nemen. Je kan deze tas letterlijk schuin over de borst dragen. Daardoor heb je lekker je handen vrij wat zeker geen overbodige luxe is als je moeder bent.

Rugzak

Een rugzak is heel goed te gebruiken als luiertas want je kan er veel in kwijt. Bovendien heb je je handen vrij als je hem op de rug draagt. Veel rugtassen kan je ook over de schouder dragen. Rugtassen heb je ook in alle soorten en maten. Een mooi leer exemplaar staat ook nog eens heel erg trendy. Het is ook handig als je een dagje met de kinderen op stap gaat naar het strand of naar een pretpark. Je stopt er met gemak wat lunchpakketjes en pakjes drinken in. Vergeet de smoelendoekjes niet!