EELDE – De inschrijving voor de derde editie van de Mobility Service Airport Night Run is geopend. Groningen Airport Eelde en de naastgelegen bossen zijn wederom het decor van de bijzondere Night Run die op zaterdagavond 16 november plaatsvindt. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van circa 5 km of 10 km. Nieuw dit jaar is de 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar. Na het daverende succes van de afgelopen edities kunnen enthousiastelingen zich vanaf vandaag inschrijven via de website.

Deze bijzondere run is een absolute must voor deelnemers die meer beleving, spanning en vernieuwing willen ervaren tijdens een hardloopevenement. Diverse muziekpunten en verrassingselementen zorgen voor nog meer sfeer langs de routes. Deelnemers kunnen op de dag zelf kiezen of ze de 5 km of 10 km lopen. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan hier de aftermovie van vorig jaar.

Kids Run

Nieuw dit jaar is de Kids Run van 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar. ‘’Wij willen meer mensen in beweging brengen. Ook de jeugd willen we kennis laten maken met andere bewegingsvormen waarbij het draait om het creëren van een bijzondere loopbeleving’’, aldus Elske Dijkstra, organisator van Golazo Noord Nederland. Ouders of verzorgers kunnen tegen een gereduceerd tarief meelopen als begeleider. Daarnaast is het ook mogelijk voor (loop)groepen om zich in te schrijven en worden er speciale business numbers aangeboden voor het bedrijfsleven.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag via www.airportnightrun.nl. Om de veiligheid op het vliegveld te waarborgen kunnen er een maximum aantal deelnemers meedoen. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Alle deelnemers ontvangen tevens een headlight en unieke medaille.