Mijn Zaak

Nieuw in Tynaarlo: Solar-Systemen.nl Drenthe


TYNAARLO –  Een eigen zaak opstarten begint met passie en een droom. Zo ging het ook bij Alex Leuning. Ruim tien jaar werkte hij als operationeel manager voor verschillende organisaties. Vorige zomer stelde Alex zichzelf voor de keuze: ‘ga ik nog een managersfunctie aan of begin ik voor mezelf?’ Hij koos voor het laatste. Alex Leuning heeft zich aangesloten bij franchiseketen Solar-Systemen.nl waarmee hij de hele provincie Drenthe bedient met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. En dat is nog niet alles. Met slimme, innovatieve apparatuur zorgt hij ervoor dat je grip krijgt op je energierekening en tussen de 8 en 15 procent energie bespaart. “Ik regel het hele traject. Van aanvraag tot plaatsing én neem ook de toekomstvisie mee.

Historie

Alex Leuning is geen onbekende in de regio. De zoon van Roelof Leuning van Roelofs Autoschade, dat precies tegenover het kantoor van Alex zit, groeide op in Tynaarlo. Hij ging er naar school, voetbalde bij de plaatselijke voetbalclub en werkte in plaatselijke horecaetablissementen. De enthousiaste ondernemer noemt zichzelf een regelneef. Een doener die weet van aanpakken. “Een eigen zaak past bij me. Ik ben ondernemend en pragmatisch ingesteld. En de tijd was er klaar voor. Ik heb veel ervaring op kunnen doen in tien jaar als operationeel manager bij verschillende grote bedrijven. Het leek me geweldig om zelf aan het roer te staan, mijn eigen keuzes te maken. Ik wilde iets met ‘energie’ doen, dat stond vast. Er is een hoop gaande in de energietransitie. Het is een heel dynamische markt waar groei in zit. Daarom heb ik mij vorig jaar aangesloten bij Solar-Sytemen.nl, een goed georganiseerde franchiseketen met acht vestigingen in heel Nederland. Met 12 jaar ervaring, een eigen installatiebureau en tien installatieteams worden er z’n veertig installaties per week opgeleverd. Ik ga de regio Drenthe bedienen.”

Met de opening van Leunings kantoor aan de Mercuriusweg 6 in Tynaarlo heeft hij de mogelijkheid om de  producten te presenteren én bewoners van huizen of eigenaren van bedrijfspanden op maat te adviseren rondom merken, garanties, subsidies, financiering en fiscale regelingen voor de aanschaf van zonnepanelen-installaties. “Ik heb in de afgelopen maanden al meerdere installaties kunnen realiseren in onder andere Zuidlaren, Emmen, Assen, Norg, Tynaarlo, Donderen, Emmer-Compascuum, Grolloo en Hoogeveen. Het leuke is dat ik de korte tijd dat ik bezig ben al veel positieve reviews heb ontvangen. Die referenties zijn trouwens te vinden via de link op de site: https://www.klantenvertellen.nl/referenties/solar-systemen_drenthe

Hoe  werkt het?

Wie meer informatie wil of wil weten of zonnepanelen geschikt zijn voor zijn woning kan heel handig een aanvraag indienen via de website. Woon je in Drenthe, kom je  automatisch terecht bij Alex Leuning. Hij neemt contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Met behulp van geavanceerde software kan hij snel een inschatting maken van de mogelijkheden. “Daar rolt vervolgens een advies uit én je krijgt een idee van idee van de besparing. Als de op maat gemaakte offerte akkoord is, kan de installatie binnen 4 tot 6 weken opgeleverd worden. Dat gebeurt door gecertificeerde monteurs die niets anders doen. Het prettige is dat mensen met één contactpersoon te maken hebben. Ik regel het volledige traject, van aanvraag tot plaatsing.” Gemiddeld gezien heb je tussen de 5 en 7 jaar je investering terugverdiend. Best snel wanneer je bedenkt dat zonnepanelen van Solar-Systemen.nl (afhankelijk van het type) tussen de 25 en 40 jaar meegaan. Solar-Systemen Drenthe is er voor particulieren en bedrijven. Van een kleine installatie van 5 tot een grote installatie van 2.500 panelen.

Naast zonnepanelen is Alex Leuning ook thuis in slimme oplossingen om meer grip te krijgen op je energierekening. “Ik lever ook innovaties als de Kubie (een centrale energiebesparingsunit die je in je meterkast hangt), de CEMM en de Envibase die zorgen voor centrale energiebesparing en/of inzicht waardoor 8 tot 15 procent minder stroom wordt verbruikt.”

Opening

Solar-systemen.nl Drenthe  aan de Mercuriusweg 6 gaat vrijdag 8 maart officieel open. Zaterdag 9 maart houdt Leuning open huis waarbij iedereen tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom is om kennis te maken met de vele mogelijkheden van Solar-Systemen.nl. Zoals je van een bevlogen ondernemer mag verwachten gebeurt dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Solar-systemen.nl Drenthe I drenthe@solar-systemen.nl I www.solar-systemen.nl. Mercuriusweg 6 I 9482 WL Tynaarlo I 0592-702108

Aanbieding schuin dak: € 2900,00 ex BTW

•             10 Longi Solar zonnepanelen full black 300WP

•             GoodWe omvormer 2500NS

•             Solarstell montagesysteem

•             CEMM-energiemonitoring

•             Volledige installatie

•             Ontzorgen met BTW-teruggave

Aanbieding plat dak: € 3.200 ex BTW

•             10 Longi Solar zonnepanelen Mono 310WP

•             GoodWe omvormer 2500NS

•             Esdec Flatfix Fusion montagesysteem

•             CEMM-energiemonitoring

•             Volledige installatie

•             Ontzorgen met BTW-teruggave

Aanbieding geldig in de maand maart 2019 voor regio Noord-Drenthe.