Team Alpe d’HuZuidlaren ook dit voorjaar in actie voor KWF-kankerbestrijding

Afbeelding
actueel

ZUIDLAREN – Voor de deelnemers van team Alpe d’HuZuidlaren komt 6 juni, de dag waarop zij deelnemen aan de Alpe d’HuZes, snel dichterbij. We hebben eerder bericht over deze groep enthousiaste mensen en men is nog steeds druk bezig met het inzamelen van geld voor KWF-kankerbestrijding. Met al bijna €70.000,- op de teller zijn ze goed op weg. Om echter het streefbedrag van €84.000,- te behalen organiseren ze ook dit voorjaar enkele mooie acties.

Zo wordt er op 22 maart een klassiek concert gegeven in de Dorpskerk te Zuidlaren. De muziek die wordt uitgevoerd sluit goed aan bij waar het bij de Alpe d’HuZes om draait. Er wordt namelijk niet alleen gezongen over verdriet en sterven, maar juist ook over hoop voor de toekomst. Door dit concert te bezoeken kan een ieder een bijdrage leveren aan het goede doel, onderzoek naar kanker en goede hoop voor hen die het treft.

Een actie van een hele andere orde is een gezellige bierproeverij welke op 6 april wordt gehouden in de Meent te Zuidlaren (Laarkerk). Uit de vele bierbrouwerijen die Nederland rijk is is er een mooi assortiment van de lekkerste bieren samengesteld. In een avondvullend programma zullen de deelnemers meegenomen worden in de wereld van het bier. Met alle nuttige en zinloze weetjes over dit prachtige gerstenat. Uiteraard zal ook een bijpassend hapje bij het bier worden verzorgd. Op 19 april volgt het Benefiet slotconcert in de Kandelaarkerk aan de Schipborgerweg te Zuidlaren. Medewerking wordt verleend door muziekvereniging Erica o.l.v. Wim Westerman, Popkoor ‘Just Sing’ en het Kinderkoor ‘Zangmaatjes’ o.l.v. Elsanne Brinkhuizen.

Kaarten voor de acties zijn beschikbaar via www.zuidlarenklimt.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het team, andere aankomende acties en mogelijkheid tot sponsoring. Uiteraard gaat de volledige opbrengst naar KWF-kankerbestrijding.

UIT DE KRANT