ASSEN/REGIO – Tijdens de finale avond van de Rabo ClubSupport van Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft voetbalvereniging ACV uit Assen € 1.692,48  in ontvangst mogen nemen. Zij eindigden op de eerste plaats met de meeste stemmen bij de ClubSupport. Leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mochten een budget van €150.000 verdelen door stemmen uit te brengen over de 448 deelnemende verenigingen en stichtingen. Er zijn in totaal 32.000 stemmen uitgebracht en dat is twee keer zoveel als vorig jaar!

De uitslag van de Rabo ClubSupport werd bekend gemaakt tijdens de finale avond op 14 oktober in Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe en Tynaarlo, waren daarbij aanwezig. Deze avond was een onderdeel van de Week van de Coöperatie; een week vol evenementen speciaal georganiseerd voor leden van de bank.

De basisgedachte van ClubSupport is dat leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.